Bouwadvies bij uw woning of bedrijfspand


Moesbergen Bouwadviesbureau heeft ruime ervaring in de begeleiding bij verscheidene bouwprojecten. Uiteenlopend van utiliteitsbouw tot woningbouw verzorgen wij verschillende werkzaamheden zoals renovatie, restauratie en verbouwing. Wilt u uw woning verbouwen? Zijn de kozijnen van uw bedrijfspand aan vervanging toe? Moet uw gevel gerenoveerd worden? Moesbergen Bouwadviesbureau ondersteunt jou volledig bij renovatie-, restauratie- en verbouwingsprojecten.

Renovatie

Huizen en bedrijfspanden moeten zo optimaal mogelijk voldoen aan de huidige maatstaven. Renovatie van panden is hiervoor noodzakelijk. Zijn uw houten kozijnen toe aan vervanging? Heeft u nog enkelglas ramen? Is de isolatie aan verbetering toe? Moesbergen Bouwadviesbureau ondersteunt u in uw renovatieplannen aan uw huis of kantoorpand. Wij nemen u het werk uit handen en zullen een juiste partner vinden om jouw renovatieplannen te realiseren. Wij verzorgen de bouwtekeningen, kostenramingen en de aanbestedingen. U hoeft zich nergens druk om te maken, enkel uw wensen hebben wij nodig om uw plannen te realiseren.

Verbouwing

Wilt u uw bedrijfspand verbouwen met nieuwe kantoren? Wilt u uw keuken uitbreiden of een aanbouw plaatsen aan uw huis? Wij ondersteunen u in uw bouwwensen. Wij maken de bouwtekeningen voor uw verbouwing, maken 3D-visualisaties van het eindresultaat en garanderen perfecte afwerking voor de oplevering. Wij begeleiden u tijdens de verbouwing van uw kantoorpand of woning. Van tevoren brengen wij uw eisen zo goed mogelijk in kaart en denken wij tegelijk mee met de oplossing voor uw wensen. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden maken wij een kostenraming op en gaan wij op zoek naar de juiste partner om uw verbouwing tot in de puntjes te laten uitvoeren.

Restauratie

Moesbergen Bouwadvies heeft ruime ervaring met het restaureren van diverse panden. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of monumentaal pand, wij begeleiden u tijdens het gehele restauratietraject. Wij nemen uw eisen en wensen in kaart en zullen door middel van technische tekeningen en 3D-visualisaties het resultaat voor u in beeld brengen. Wij nemen u het werk uit handen. Wij begeleiden u tijdens de restauratie en hebben frequent contact over de voortgang en de geboekte progressie.

Contact

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden bij Moesbergen Bouwadviesbureau op gebied van renovatie, restauratie en verbouwing? Wilt u weten of uw verbouwplannen verzorgd kunnen worden door ons? Heeft u renovatieplannen en wilt u kosten inzichtelijk krijgen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u van advies op maat en stellen voor u vrijblijvende offertes op. Wij staan u graag te woord.

Waarom Moesbergen?

  • Creatief en efficiënt
  • Praktisch en ervaren (sinds 1987)
  • Vrijblijvende offertes en kennismaking
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Duidelijke afspraken