Aanbesteding


Alle bestekstukken zijn gereed, tijd voor de aanbesteding. De aanbesteding is het moment dat een aannemer wordt geselecteerd voor het werk. Een bouwproject brengt veel kosten met zich mee. Door aannemers te vergelijken is hier soms op te besparen.

Een goede aanbesteding

Moesbergen Bouwadviesbureau voorziet u van een goede aanbesteding. Wij zorgen dat de bestekstukken naar de geselecteerde aannemers verstuurd worden. De aannemers maken aan de hand van deze bestekstukken een gedetailleerde kostenbegroting. Zodra deze bij ons binnen is, worden de begrotingen en calculaties bekeken. Daarna kiezen we een aannemer voor het uitvoeren van het werk. Met onze aanbesteding bent u ervan verzekerd dat u de beste man voor de klus krijgt.

Aanbesteding, aannemer en bouwen

De aanbesteding is gedaan en een aannemer is gekozen, op naar de volgende stap: het begin van het bouwproces. Gaat u bouwen? Dan kan bouwbegeleiding erg prettig zijn. Vooral wanneer u niet helemaal thuis bent in het bouwen of verbouwen.

Na de aanbesteding staan wij ook voor u klaar voor met goede bouwbegeleiding. Met een bouwbegeleider heeft u een tussenpersoon aan het werk tussen u en uw aannemer. Een bouwbegeleider draagt bij aan een duidelijke communicatie met de aannemer en u bent altijd precies op de hoogte van wat er gaat gebeuren. Is de bouw klaar dan volgt de oplevering. Samen met de aannemer loopt u alles langs en de bouwtechnische fouten worden genoteerd in een officieel document. Dit document moet in orde zijn vóór het bouwwerk gebruikt mag worden. De aannemer is verantwoordelijk om de beschreven problemen op te lossen binnen een bepaalde tijd. Moesbergen Bouwadviesbureau zorgt ervoor dat aan het eind van de rit een bouwwerk staat om trots op te zijn.

Van ontwerp tot oplevering

Bij Moesbergen Bouwadviesbureau staan wij voor u klaar met onze expertise; van ontwerp tot oplevering. Wij hebben al veel ervaring opgedaan met uiteenlopende projecten, zoals de bouw van bouwmarkten, scholen en landhuizen. Door deze ervaring weten onze experts precies wat de mogelijkheden zijn. Graag kijken wij samen met u naar alle mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Zo heeft u straks het beoogde resultaat. Bent u benieuwd wat Moesbergen Bouwadviesbureau voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor vrijblijvend persoonlijk advies!

 

Waarom Moesbergen?

  • Creatief en efficiënt
  • Praktisch en ervaren (sinds 1987)
  • Vrijblijvende offertes en kennismaking
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Duidelijke afspraken