Technische tekeningen


Technische Tekening

Technische tekeningen

Gaat u binnenkort uw woning verbouwen of wilt u een nieuwe woning bouwen? Dan moet u naast de bestektekeningen ook denken aan technische tekeningen om een project te kunnen realiseren. Te denken valt aan een; palenplan, funderingsoverzicht, begane grondvloer met riolering, verdiepingsvloeren, dakconstructie etc. Het zelf maken van technische tekeningen is vaak geen optie. Het is namelijk niet eenvoudig en het vraagt om de nodige kennis en verdieping in verschillende bouwtechnieken. Om een goede en professionele bouwtekeningen te maken is het dan ook handig om gebruik te maken van een gespecialiseerde partij.

Belang van technische tekeningen

Voor het produceren van constructies en of onderdelen kan men tegenwoordig niet meer zonder een goede strakke technische tekening. Een technische tekening bevat namelijk allemaal belangrijke informatie. Informatie zoals afmetingen, details van de constructie, aandachtspunten en nog veel meer. Een technische tekening vormt dus de basis voor hetgeen dat gebouwd dient te gaan worden en kan gebruikt worden als leidraad in het bouwproject. Een tekening geeft daarnaast een visuele impressie van hoe hetgeen dat gebouwd gaat worden eruit komt te zien en hoe het zou moeten werken.

Overige diensten

Naast het maken van technische tekeningen kunt u bij Moesbergen bouwadviesbureau voor nog veel meer terecht. Zo maken wij ook constructieberekeningen, ontwerptekeningen, aanbestedingen, kostenramingen en bestek of technische omschrijving. Voor alles op het gebied van een advies voor een bouwproject kunt u bij ons dus terecht. Interesse in een technische tekening of één van onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

Waarom Moesbergen?

  • Creatief en efficiënt
  • Praktisch en ervaren (sinds 1987)
  • Vrijblijvende offertes en kennismaking
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Duidelijke afspraken